Wie ben ik?

Hoi,                                                       

Ik ben Hetty,

Vanaf 2011 ben ik met ’t Pandje bezig om, inmiddels vanuit huis, klanten exclusiviteit, kwaliteit en service te kunnen bieden bij hun keuze van met name een mooie vaas, pot of schaal van uitsluitend gerenomeerde merken. (oa. PTMD en Brynxz)                    Naast de verkoop van vazen, potten en schalen adviseer ik ook bij de inrichting van uw interieur, en kunt u bij mij terecht voor andere woonaccessoires en meubels. (PTMD)    

 

12 reacties op “Wie ben ik?

 1. Lieve Hetty

  Prachtige collectie! Ik hoop dat jullie het heel erg druk zullen krijgen en dat deze website daar een goede bijdrage aan zal leveren.

  Greta

 2. Hetty

  De website ziet er fantastisch uit, De foto’s zijn prachtig en geven een heel goede indruk van wat jullie kunnen. Het zal zeker helpen om jullie succes verder uit te bouwen.

  Liefs,
  Janny

 3. Via internet de site van tpandje gevonden. Na telefonisch contact en contact via whats app een mooie oude waterkruik gevuld met witte bloemen gekocht. Naar volle tevredenheid! Communicatie verliep altijd heel prettig en snel. Alles is mogelijk en er kan makkelijk met foto’s via whats app overlegd worden over hoe het precies moet worden. Een aanrader. Bedankt hiervoor!

 4. Als eerste Belgische klant zou ik graag een kleine reactie plaatsen.
  Ik ben uiterst tevreden over de goede service en het contact met Hetty.
  Een aanrader voor andere klanten
  Marie-jeanne

 5. Hetty, bedankt voor de prima service.
  De schaal in de vorm van een palmblad staat prachtig in ons interieur en de site van ’t Pandje wordt gedeeld. Veel succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *