PTMD Collectie

Vaak krijg ik de vraag of ik producten van PTMD kan leveren welke ik zelf niet op mijn site te koop heb staan. Dit is zeker het geval. U kunt zelf naar de site van PTMD gaan;   http://webshop.ptmd.nl en wanneer u daar iets moois tegenkomt kunt u kontakt met mij opnemen om te informeren hoeveel korting ik u op dit product kan geven.   

Hieronder een kleine impressie van het PTMD assortiment:                                                         

Uiteraard kan ik de gehele PTMD collectie leveren.                                                    Voor verdere informatie en vragen: info@tpandje.nl  of tel. 06-10492310. 

4 reacties op “PTMD Collectie

 1. Hoi zie net de leuke kruiken van Brynxz op je site. Kun je aangeven welke vd aanbieding nog leverbaar zijn? Zijn de lichtblauwe/mint met een beetje bruin erdoor heen. Kun je hier ook verse bloemen inzetten dus zijn ze waterbestendig? Hoor graag van je,

  Groetjes,
  Saskia

 2. Hoi Hetty ik ga hier is even een aantal dingen opmeten en dan hoor je van me.Ik had nog een vraagje over een ornament/wanddecoratie is een soort opengewerkt hout meestal rond of vierkant voor aan de muur. Ik zag dat je wel windlichten in die sfeer hebt maar ik bedoel dus zoiets in die sfeer aan de wand. Ik zag dit dacht ik bij je nieuwe producten maar kan het verder nergens vinden. Beetje onduidelijk he 😉 Je hoort nog van me. Groetjes,
  Saskia

  • heb hem gevonden ( muurdecoratie voor aan de wand) op de pagina van ’t pandje en dan iets naar beneden scrollen onder de boeddha;)
   Hoor graag van je of je deze nog hebt en wat de prijs is!
   Groetjes,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *